Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Patricia Puerta destaca que Sant Joan de Moró tindrà una residència per a majors en breu

Patricia Puerta destaca que Sant Joan de Moró tindrà una residència per a majors en breu
Patricia Puerta també ha visitat el Servei de Promoció de l'Autonomia Personal de Sant Joan de Moró.
30 d'Agost de 2022

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló assenyala que la col·laboració institucional entre Diputació, Ajuntament i Conselleria permetrà portar avant un projecte que es va intentar en 2007 i que finalment va quedar abandonat

Castelló, 30 de agost de 2022. La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i responsable de l'àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha celebrat hui que Sant Joan de Moró disposarà «en breu», de «una una residència per a majors». Així ho ha assegurat durant la visita que ha realitzat al municipi, en el transcurs de la qual s'ha dirigit, al costat de l'alcalde, Vicente Pallarés, a l'edifici en el qual se situarà «aquest servei crucial per a la localitat i les poblacions de voltant».

Puerta ha posat en valor la importància de la col·laboració entre diferents administracions (Diputació, Ajuntament i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana) «per a tirar avant i convertir en realitat un projecte que es va intentar activar en 2007, i que finalment va quedar paralitzat sense dur-se a terme». De fet, «d'aquella primera temptativa només queda l'esquelet d'un edifici de formigó».

La vicepresidenta ha assenyalat que durant les negociacions amb la Conselleria per a la redacció del Pla Convivint d'Infraestructures Socials, la Diputació de Castelló ha reiterat la necessitat de situar una residència a Sant Joan de Moró.

Puerta, ha explicat que «gràcies a l'acció del govern progressista de la Generalitat, aquesta infraestructura, que s'escometrà amb subvencions del govern autonòmic, prompte serà una realitat». De fet, «les obres podrien començar l'any vinent perquè l'ajuntament ja disposa de la pertinent delegació de competències realitzada per la pròpia Conselleria, i el projecte més l'obra ja estan en fase de licitació».

De l'execució de les obres s'encarregarà l'ajuntament encara que les mateixes seran costejades per la Generalitat Valenciana.

Puerta ha explicat que al setembre té prevista una nova reunió amb el director general d'Infraestructures de la Conselleria, en la qual insistirà «sobre la necessitat d'agilitar al màxim l'execució d'aquest projecte, llargament esperat a la comarca».

Durant la seua estada a Sant Joan de Moró, la vicepresidenta, acompanyada per l'alcalde, també ha visitat el Servei de Promoció de l'Autonomia Personal (SPAP), --l'evolució de les antigues unitats de respir-- i l'associació de persones majors.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador