Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina destaca la labor de Fepeval per a millorar la competitivitat de les àrees industrials de la província

Marta Barrachina destaca la labor de Fepeval per a millorar la competitivitat de les àrees industrials de la província
13 de Juny de 2024

La presidenta de la Diputació es reunix amb representants de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana per a analitzar la gestió, modernització i promoció de les àrees industrials del territori castellonenc.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, destaca la labor de Fepeval per a millorar la competitivitat de les àrees industrials de la província.

La dirigent provincial s'ha reunit este dijous amb representants de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, encapçalats pel seu president, Diego Romá, per a analitzar la gestió, modernització i promoció de les àrees industrials del territori castellonenc.

L'entitat que compta amb una trajectòria de 25 anys, treballa en la defensa de les empreses que operen en estos polígons, servint com a altaveu davant les administracions públiques, tant a nivell provincial, autonòmic o nacional. Sobre aquest tema, la presidenta de la Diputació ha incidit en què, en la seua labor per reivindicar els interessos dels sectors productius de la província, “des de la institució provincial reforcem la nostra defensa per impulsar les àrees industrials pel seu important paper a l'hora de fer front a la despoblació a l'interior de la nostra província”.

Recordar que, recentment, esta defensa ha sigut traslladada a nivell nacional per part de la presidenta de la Diputació. En concret va ser este dimarts quan Marta Barrachina va vicepresidir la Comissió de Comerç, Mercats i Indústria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies a Madrid i, entre altres assumptes, es va abordar l'impuls d'actuacions dirigides a les àrees industrials, “motors econòmics, de promoció d'ocupació i que contribuïxen de manera més que notable a fixar població en els municipis de la província”, ha comentat Marta Barrachina.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador