Logo de la Diputació de Castelló Igualtat Àrees i entitats

Actualitat

La campanya de visibilització del talent femení castellonenc de la Diputació, tot un èxit a la xarxa

La campanya de visibilització del talent femení castellonenc de la Diputació, tot un èxit a la xarxa
10 de Març de 2020

El conjunt de vídeos han aconseguit més de 80.000 visualitzacions en deu dies. Es poden consultar ja al nou web de l’àrea d’Igualtat

La campanya de comunicació ‘8 de Març´, 8 dones, 8 raons’, amb la que la Diputació de Castelló ha volgut commemorar el Dia Internacional de les Dones, ha estat tot un èxit social a internet i ha fet viral les històries de huit dones apoderades, decidides i emprenedores de la província. La vicepresidenta i diputada d’Igualtat s’ha mostrat «molt contenta perquè hem aconseguit l’objectiu que buscàvem, el de donar visibilitat al talent femení de la nostra terra amb exemples de totes les edats i sectors».

La xifra total de visualitzacions dels nou vídeos preparats per a l’ocasió -huit d’ells amb relats i un d’ells genèric- s’ha situat en 86.100, una dada que demostra l’interés dels internautes castellonencs pels continguts d’igualtat. Aquesta campanya ha tingut una durada de huit dies, fent cada dia de març, fins a arribar al dia 8, la presentació de cadascuna de les històries.

NOU WEB

Totes les peces audiovisuals poden consultar-se a través del nou web del departament d’Igualtat, igualtat.dipcas.es, que ha vist la llum aquesta setmana amb els primers continguts, que tal i com apunta Puerta s’aniran completant en les properes setmanes amb nous recursos.

La programació commemorativa del 8M no acaba ací, sinó que continua el divendres amb una sessió de cinefòrum a Albocàsser (11 hores, Auditori) i Moncofa (18 hores, Casa de la Cultura) amb l’exhibició del film ‘Hijas de Cynisca’ -que promou la igualtat a través de l’esport-. A continuació s’obrirà un debat amb la participació de la seua directora, Beatriz Carretero.